2GO Travel

2GO Travel
mapa

Vrati ponudu

specijalne ponude

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Pomoću usluge AFerry možete usporediti i rezervirati 2GO Travel ulaznice brzo i jednostavno. 2GO Travel upravlja trajektnim uslugama u Zagrebu Filipini. Tvrtka je poznata po visokim razinama usluga i floti modernih, udobnih brodova. AFerry uvijek ima velike ponude za 2GO Travel i omogućuje vam usporedbu cijena, vremena i ruta kako bi vam pomogli da pronađete najbolje plovidbe za vas. Upotrijebite AFerry da biste brzo usporedili 2GO Travel rute i od njih Bacolod City, Cagayan De Oro, Cebu City i Manila.

Pogledajte dolje za najnovije 2GO Travel cijene i trajektna vremena.

Pregled

Informacije o prijavi

Prijava: 1. Budite na terminalu 4 sata prije polaska. Putnici iz Cotabata i Butuana moraju nazvati Ured za poslovnu prodaju najkasnije jedan dan ranije radi provjere kada je najbolje vrijeme za dolazak na prijavu. 2. Putnici moraju pokazati važeći identifikacijski dokument na terminalu, zajedno s Potvrdom rasporeda e-karte. 3. Naknada za otkazivanje naplaćuje se za refundirane i/ili ponovno potvrđene karte nakon polaska plovila. 4. Vrata za ukrcaj zatvaraju se 30 minuta prije polaska plovila. Putnici koji stignu nakon zatvaranja vrata možda neće biti pušteni na plovilo.

putovanje:
Najkraće prijelaz:

Najpopularniji put:

2GO Travel - Putovanja

    Video

    2GO Travel YouTube Video