Aegean Speed Lines

Aegean Speed Lines
mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Pomoću usluge AFerry možete usporediti i rezervirati Aegean Speed Lines ulaznice brzo i jednostavno. Aegean Speed Lines upravlja trajektnim uslugama u Zagrebu Cyclades i Grčka. Tvrtka je poznata po visokim razinama usluga i floti modernih, udobnih brodova. AFerry uvijek ima velike ponude za Aegean Speed Lines i omogućuje vam usporedbu cijena, vremena i ruta kako bi vam pomogli da pronađete najbolje plovidbe za vas. Upotrijebite AFerry da biste brzo usporedili Aegean Speed Lines rute i od njih Kimolos, Milos, Piraeus, Serifos i Sifnos. Neki Aegean Speed Lines rute mogu se usporediti s uslugama drugih trajektnih tvrtki, tako da kada pretražujete možete vidjeti rezultate za do 9 drugih tvrtki da vam pomogne da dobijete najbolju ponudu i putujete u najboljem vremenu kako bi odgovarali vašim planovima - ovaj popis tvrtki uključuje Aegeon Pelagos, Agoudimos, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries i Golden Star Ferries.

Pogledajte dolje za najnovije Aegean Speed Lines cijene i trajektna vremena.

Pregled

Informacije o prijavi

Putnici se moraju ukrcati na plovilo jedan (1) sat prije polaska. Ako putnici propuste polazak, novac za kartu se ne vraća.

putovanje:
12
Najkraće prijelaz:
Serifos - Sifnos
30 min
Najpopularniji put:

specijalne ponude

Aegean Speed Lines - Putovanja