Albanija Trajekti

mapa

Vrati ponudu

specijalne ponude

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Albanija Red plovidbe & Informacije o plovidbi

Rezervirajte trajekt na Albanija s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Albanija trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Albanija trajekti posluju s 3 trajektnih luka - Durres, Saranda i Vlore. Možete rezervirati trajekt na Albanija iz Italija pomoću 5 trajektnih ruta - Ancona do Durres, Bari do Durres, Brindisi do Saranda, Brindisi do Vlore i Trieste do Durres.

Albanija Trajektne tvrtke

Trajekti na Albanija upravljaju trajektima 4 trajektne tvrtke - Adria Ferries, Grandi Navi Veloci, Red Star Ferries i Ventouris Ferries. Budući da postoje 4 trajektne tvrtke i 5 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Adria Ferries, Grandi Navi Veloci i Ventouris Ferries pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Albanija bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.