Danska Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Danska Red plovidbe & Informacije o plovidbi

specijalne ponude

Rezervirajte trajekt na Danska s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Danska trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Danska trajekti posluju s 6 trajektnih luka - Copenhagen, Frederikshavn, Gedser, Grenaa, Hirtshals i Rodby. Možete rezervirati trajekt na Danska iz 3 zemalja / regija - Njemačka, Norveška i Švedska. Postoji 13 trajektni put do Danska, uključujući Bergen do Hirtshals, Gothenburg do Frederikshavn, Kristiansand do Hirtshals, Langesund do Hirtshals i Larvik do Hirtshals.

Danska Trajektne tvrtke

Trajekti na Danska upravljaju trajektima 6 trajektne tvrtke - Color Line, DFDS, Fjord Line, Oresundbron, Scandlines i Stena Line. Budući da postoje 6 trajektne tvrtke i 13 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Stena Line, Fjord Line i Color Line pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Danska bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.

Najnovije cijene

putni plan, opis puta cijena detalji tarife
Bergen - Hirtshals
(Fjord Line)
127 EUR
  • rezervirati: nedjelja, 27. rujna 2020.
  • Putovanje: nedjelja, 20. prosinca 2020. (Jedan smjer)
  • 2 odrasli (Putnik pješak)
Gothenburg - Frederikshavn
(Stena Line)
38 EUR
  • rezervirati: subota, 3. listopada 2020.
  • Putovanje: petak, 6. studenoga 2020. - nedjelja, 8. studenoga 2020.
  • 1 odrasli (Putnik pješak)