Elba Trajekti

mapa

Vrati ponudu

specijalne ponude

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Elba Red plovidbe & Informacije o plovidbi

Rezervirajte trajekt na Elba, ili čak oko Elba, s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Elba trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Elba trajekti posluju s 3 trajektnih luka - Cavo, Portoferraio i Rio Marina. Možete rezervirati trajekt na Elba iz 2 zemalja / regija - Italija i Korzika. Postoji 4 trajektni put do Elba - Bastia do Portoferraio, Piombino do Cavo, Piombino do Portoferraio i Piombino do Rio Marina. U tvrtki Elba povezuje se i jedna domaća ruta Cavo i Portoferraio.

Elba Trajektne tvrtke

Trajekti za, i na Elba upravljaju 3 trajektne tvrtke - Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines i Toremar. Budući da postoje 3 trajektne tvrtke i 5 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Toremar, Moby Lines i Corsica-Sardinia Ferries pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u ili u Elba bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.