Estonija Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Estonija Red plovidbe & Informacije o plovidbi

specijalne ponude

Rezervirajte trajekt na Estonija s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Estonija trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Estonija trajekti posluju s 2 trajektnih luka - Paldiski i Tallinn. Možete rezervirati trajekt na Estonija iz 3 zemalja / regija - Finska, Švedska i Zemlja. Postoji 4 trajektni put do Estonija - Helsinki do Tallinn, Kapellskar do Paldiski, Mariehamn do Tallinn i Stockholm do Tallinn.

Estonija Trajektne tvrtke

Trajekti na Estonija upravljaju trajektima 4 trajektne tvrtke - DFDS, Eckerö Line, Tallink Silja i Viking Line. Budući da postoje 4 trajektne tvrtke i 4 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Viking Line, Tallink Silja i Eckerö Line pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Estonija bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.

Najnovije cijene

putni plan, opis puta cijena detalji tarife
Helsinki - Tallinn
(Eckerö Line)
57 EUR
  • rezervirati: utorak, 25. kolovoza 2020.
  • Putovanje: subota, 3. listopada 2020. (Jedan smjer)
  • automobil + 2