Finska Trajekti

mapa

Vrati ponudu

specijalne ponude

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Finska Red plovidbe & Informacije o plovidbi

Rezervirajte trajekt na Finska, ili čak oko Finska, s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Finska trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Finska trajekti posluju s 4 trajektnih luka - Helsinki, Naantali, Turku i Vaasa. Možete rezervirati trajekt na Finska iz 4 zemalja / regija - Estonija, Njemačka, Švedska i Zemlja. Postoji 14 trajektni put do Finska, uključujući Kapellskar do Mariehamn, Kapellskar do Naantali, Langnas do Naantali, Langnas do Turku i Mariehamn do Helsinki. U Finska ima i 8 trajektne rute, uključujući Helsinki do Mariehamn, Langnas do Naantali, Langnas do Turku, Mariehamn do Helsinki i Mariehamn do Turku.

Finska Trajektne tvrtke

Trajekti za, i na Finska upravljaju 5 trajektne tvrtke - Eckerö Line, Finnlines, Tallink Silja, Viking Line i Wasaline. Budući da postoje 5 trajektne tvrtke i 22 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Eckerö Line, Viking Line i Finnlines pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u ili u Finska bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.

Najnovije cijene

putni plan, opis puta cijena detalji tarife
Langnas - Turku
(Viking Line)
64 EUR
  • rezervirati: utorak, 8. rujna 2020.
  • Putovanje: utorak, 15. rujna 2020. (Jedan smjer)
  • automobil + 2
Tallinn - Helsinki
(Eckerö Line)
25 EUR
  • rezervirati: ponedjeljak, 7. rujna 2020.
  • Putovanje: nedjelja, 13. rujna 2020. (Jedan smjer)
  • 1 odrasli (Putnik pješak)
Tallinn - Helsinki
(Tallink Silja)
55 EUR
  • rezervirati: srijeda, 19. kolovoza 2020.
  • Putovanje: petak, 11. rujna 2020. - petak, 11. rujna 2020.
  • 2 odrasli (Putnik pješak)