jonskim otocima Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

jonskim otocima Red plovidbe & Informacije o plovidbi

 • Trajekti od Grčka do jonskim otocima

  • Killini - Poros
   4 prijelazi dnevno
   Uzmite cijenu
  • 4 prijelazi dnevno
   Uzmite cijenu
 • Trajekti od Italija do jonskim otocima

specijalne ponude

Rezervirajte trajekt na jonskim otocima s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za jonskim otocima trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. jonskim otocima trajekti posluju s 3 trajektnih luka - Corfu, Sami i Zante. Možete rezervirati trajekt na jonskim otocima iz 2 zemalja / regija - Grčka i Italija. Postoji 8 trajektni put do jonskim otocima, uključujući Ancona do Corfu, Bari do Corfu, Bari do Zante, Brindisi do Corfu i Brindisi do Sami.

jonskim otocima Trajektne tvrtke

Trajekti na jonskim otocima upravljaju trajektima 8 trajektne tvrtke - ANEK Superfast, European Seaways, Grimaldi Lines, Kefalonian Lines, Levante Ferries, Minoan Lines, Red Star Ferries i Ventouris Ferries. Budući da postoje 8 trajektne tvrtke i 8 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Kefalonian Lines, Levante Ferries i ANEK Superfast pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u jonskim otocima bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.