Korzika Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Korzika Red plovidbe & Informacije o plovidbi

specijalne ponude

Rezervirajte trajekt na Korzika s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Korzika trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Korzika trajekti posluju s 6 trajektnih luka - Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Ile Rousse, Porto Vecchio i Propriano. Možete rezervirati trajekt na Korzika iz 4 zemalja / regija - Elba, Francuska, Italija i Sardinija. Postoji 26 trajektni put do Korzika, uključujući Genoa do Bastia, Golfo Aranci do Porto Vecchio, Livorno do Bastia, Livorno do Porto Vecchio i Marseille do Ajaccio.

Korzika Trajektne tvrtke

Trajekti na Korzika upravljaju trajektima 4 trajektne tvrtke - Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries, La Meridionale i Moby Lines. Budući da postoje 4 trajektne tvrtke i 26 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Corsica-Sardinia Ferries, La Meridionale i Corsica Linea pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Korzika bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.

Najnovije cijene

putni plan, opis puta cijena detalji tarife
Marseille - Propriano
(La Meridionale)
119 EUR
  • rezervirati: petak, 25. rujna 2020.
  • Putovanje: nedjelja, 25. listopada 2020. (Jedan smjer)
  • automobil + 2
Marseille - Bastia
(Corsica Linea)
102 EUR
  • rezervirati: petak, 9. listopada 2020.
  • Putovanje: četvrtak, 29. listopada 2020. - nedjelja, 1. studenoga 2020.
  • 1 odrasli (Putnik pješak)