Kreta Trajekti

mapa

Vrati ponudu

specijalne ponude

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Kreta Red plovidbe & Informacije o plovidbi

Rezervirajte trajekt na Kreta s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Kreta trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Kreta trajekti posluju s 3 trajektnih luka - Chania, Heraklion i Rethymnon. Možete rezervirati trajekt na Kreta iz 2 zemalja / regija - Cyclades i Grčka. Postoji 10 trajektni put do Kreta, uključujući Ios do Heraklion, Milos do Heraklion, Mykonos do Heraklion, Naxos do Heraklion i Paros do Heraklion.

Kreta Trajektne tvrtke

Trajekti na Kreta upravljaju trajektima 6 trajektne tvrtke - Aegeon Pelagos, ANEK Superfast, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines i Sea Jets. Budući da postoje 6 trajektne tvrtke i 10 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput ANEK Superfast, Minoan Lines i Hellenic Seaways pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Kreta bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.