Litva Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Litva Red plovidbe & Informacije o plovidbi

specijalne ponude

Rezervirajte trajekt na Litva s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Litva trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Svi Litva trajekti posluju iz jedne trajektne luke, Klaipeda. Možete rezervirati trajekt na Litva iz 2 zemalja / regija - Njemačka i Švedska. Postoji 3 trajektni put do Litva - Karlshamn do Klaipeda, Kiel do Klaipeda i Trelleborg do Klaipeda.

Litva Trajektne tvrtke

Trajekti na Litva upravljaju trajektima 2 trajektne tvrtke - DFDS i TT-Line. Budući da postoje 2 trajektne tvrtke i 3 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput DFDS i TT-Line pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Litva bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.

Najnovije cijene

putni plan, opis puta cijena detalji tarife
Karlshamn - Klaipeda
(DFDS LISCO)
237 EUR
  • rezervirati: utorak, 1. rujna 2020.
  • Putovanje: ponedjeljak, 7. prosinca 2020. (Jedan smjer)
  • automobil + 2