Malta Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Malta Red plovidbe & Informacije o plovidbi

specijalne ponude

Rezervirajte trajekt na Malta s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Malta trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Svi Malta trajekti posluju iz jedne trajektne luke, Valletta. Možete rezervirati trajekt na Malta iz 2 zemalja / regija - Italija i Sicilija. Postoji 3 trajektni put do Malta - Catania do Valletta, Pozzallo do Valletta i Salerno do Valletta.

Malta Trajektne tvrtke

Trajekti na Malta upravljaju trajektima 3 trajektne tvrtke - Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione i Virtu Ferries. Budući da postoje 3 trajektne tvrtke i 3 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines i Virtu Ferries pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Malta bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.

Najnovije cijene

putni plan, opis puta cijena detalji tarife
Catania - Valletta
(Grimaldi Lines)
189 EUR
  • rezervirati: ponedjeljak, 7. rujna 2020.
  • Putovanje: nedjelja, 27. rujna 2020. (Jedan smjer)
  • 2 odrasli (Putnik pješak)