Manche Iles Express

Manche Iles Express
mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Pomoću usluge AFerry možete usporediti i rezervirati Manche Iles Express ulaznice brzo i jednostavno. Manche Iles Express upravlja trajektnim uslugama u Zagrebu Francuska i na kanalskim otocima. Tvrtka je poznata po visokim razinama usluga i floti modernih, udobnih brodova. AFerry uvijek ima velike ponude za Manche Iles Express i omogućuje vam usporedbu cijena, vremena i ruta kako bi vam pomogli da pronađete najbolje plovidbe za vas. Upotrijebite AFerry da biste brzo usporedili Manche Iles Express rute i od njih Alderney, Carteret, Dielette, Granville, Guernsey, Jersey St Helier i Sark. Neki Manche Iles Express rute mogu se usporediti s uslugama drugih trajektnih tvrtki, tako da kada pretražujete možete vidjeti rezultate za Condor Ferries da vam pomogne da dobijete najbolju ponudu i putujete u najboljem vremenu kako bi odgovarali vašim planovima.

Pogledajte dolje za najnovije Manche Iles Express cijene i trajektna vremena.

Pregled

Informacije o prijavi

Putnici se moraju prijaviti za ukrcaj najmanje 1 sat prije odlaska. Svakom putniku, uključujući putnike koji drže karte, koji stignu na prijavu manje od 30 minuta prije polaska, može se odbiti ukrcaj i neće se služiti MANCHE ILES EXPRESS. Putnici koji odbiju ukrcaj zbog kasnog dolaska na prijavu ostaju odgovorni za troškove karte. Prilikom rezervacije dobit ćete drugu potvrdu koja će sadržavati i Manche Iles Express referentni broj. Imajte to kod sebe za postupke polaska i dolaska jer bez preporuke Manche Iles Express nećete moći putovati.

putovanje:
Najkraće prijelaz:

Najpopularniji put:

specijalne ponude

Manche Iles Express - Putovanja