na kanalskim otocima Trajekti

mapa

Vrati ponudu

specijalne ponude

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

na kanalskim otocima Red plovidbe & Informacije o plovidbi

Rezervirajte trajekt na na kanalskim otocima, ili čak oko na kanalskim otocima, s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za na kanalskim otocima trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. na kanalskim otocima trajekti posluju s 4 trajektnih luka - Alderney, Guernsey, Jersey St Helier i Sark. Možete rezervirati trajekt na na kanalskim otocima iz 2 zemalja / regija - Engleska i Francuska. Postoji 19 trajektni put do na kanalskim otocima, uključujući Carteret do Guernsey, Carteret do Jersey St Helier, Carteret do Sark, Dielette do Alderney i Dielette do Guernsey. U na kanalskim otocima ima i 7 trajektne rute, uključujući Guernsey do Alderney, Guernsey do Jersey St Helier, Guernsey do Sark, Jersey St Helier do Guernsey i Jersey St Helier do Sark.

na kanalskim otocima Trajektne tvrtke

Trajekti za, i na na kanalskim otocima upravljaju 3 trajektne tvrtke - Condor Ferries, Isle of Sark Shipping i Manche Iles Express. Budući da postoje 3 trajektne tvrtke i 26 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Isle of Sark Shipping, Manche Iles Express i Condor Ferries pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u ili u na kanalskim otocima bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.

Najnovije cijene

putni plan, opis puta cijena detalji tarife
Poole - St Peter Port
(Condor Ferries)
461 EUR
  • rezervirati: nedjelja, 23. kolovoza 2020.
  • Putovanje: subota, 17. srpnja 2021. - subota, 24. srpnja 2021.
  • automobil + 2