Novi Zeland Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Novi Zeland Red plovidbe & Informacije o plovidbi

specijalne ponude

Knjiga Novi Zeland trajekti s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Novi Zeland trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Novi Zeland trajekti posluju s 2 trajektnih luka - Picton i Wellington. Postoji 2 trajektni putovi unutar Novi Zeland - Picton do Wellington i Wellington do Picton.

Novi Zeland Trajektne tvrtke

Trajekti unutar Novi Zeland upravljaju trajektima 3 trajektne tvrtke - Bluebridge, Interislander i Stewart Island Ferry Services. Budući da postoje 3 trajektne tvrtke i 2 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Bluebridge, Interislander i Stewart Island Ferry Services pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Novi Zeland bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.