Orkney Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Orkney Red plovidbe & Informacije o plovidbi

specijalne ponude

Rezervirajte trajekt na Orkney s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Orkney trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Orkney trajekti posluju s 3 trajektnih luka - Kirkwall, St Margarets Hope i Stromness. Možete rezervirati trajekt na Orkney iz 2 zemalja / regija - Šetlandski i Škotska. Postoji 4 trajektni put do Orkney - Aberdeen do Kirkwall, Gills Bay do St Margarets Hope, Lerwick do Kirkwall i Scrabster do Stromness.

Orkney Trajektne tvrtke

Trajekti na Orkney upravljaju trajektima 2 trajektne tvrtke - NorthLink i Pentland Ferries. Budući da postoje 2 trajektne tvrtke i 4 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Pentland Ferries i NorthLink pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Orkney bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.