AFerry.hr Partnerski program

mapa
Pridružite se najvećoj svjetskoj online distribucijskoj mreži trajektnih karata kao podružnica i počnite zarađivati novac s vaše web stranice brzo i jednostavno pružajući svojim klijentima snažan online sustav rezervacija trajektnih karata.

Što nudimo?

AFerry.hr je u mogućnosti pružiti jedinstveno online rješenje rezervacija trajektnih karata s pristupom u realnom vremenu na više od 50 europskih trajektnih operatera i brze e-mail potvrde. Veće putničke web stranice mogu imati koristi od korištenja našeg online uređaja za pretragu cijena trajektnih karata koji im omogućava usporedbu više cijena u jednoj ponudi.

Također možemo omogućiti uređaj za rezervacije Hotela i Disneyland Hotela na istom principu kao i plan trajektnih podružnica. Kupci mogu pretraživati više od 30.000 europskih hotela, rezervirati online i dinamički stvoriti hotel i trajektni paket s brzom e-mail potvrdom.

Kako se to radi?

Mi vam možemo omogućiti mini rezervacijski sustav koji se može postaviti bilo gdje na vašoj stranici. Možemo vam pružiti jedinstvenu priliku stvaranja branda potpuno besplatno za veće putničke web stranice ili web stranice od kojih se može očekivati da će generirati veliku količinu rezervacija.

Ne postoje apsolutno nikakvi troškovi u svezi s partnerskim programom i AFerry.hr će postaviti jedinstveni rezervacijski sustav i uključiti ugovor o uvjetima (na zahtjev) putem e-maila. AFerry.hr će navesti URL za prijavu i URL na kojem možete pregledati dnevnu statistiku rezervacija a mjesečno se šalje izvještaj koji prikazuje rezervacije napravljene preko vaše stranice. Sva provizija koju ste zaradili se izravno isplaćuje na vaš račun jednom mjesečno.

Što je stopa provizije? AFerry.hr nudi visoko konkurentne iznose provizije uz najnapredniju tehnologiju rezervacija trajektnih karata i prilagodljiv program trajektne podružnice na internetu. Standardno omogućujemo svim podružnicama rezervacijski sustav na osnovi podjele provizije. Za više detalja o našim konkurentnim iznosima provizija i o partnerskom programu molimo kontaktirajte nas i postanite partner omiljene trajektne web stranice na internetu.