purica Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

purica Red plovidbe & Informacije o plovidbi

specijalne ponude

Rezervirajte trajekt na purica s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za purica trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. purica trajekti posluju s 3 trajektnih luka - Bodrum, Fethiye i Kusadasi. Možete rezervirati trajekt na purica iz 3 zemalja / regija - Dodecanskog otočja, Grčka i sjeverno-egejskog otočja. Postoji 4 trajektni put do purica - Kos do Bodrum, Pythagorio do Kusadasi, Rhodes do Fethiye i Vathy do Kusadasi.

purica Trajektne tvrtke

Trajekti na purica upravljaju trajektima 2 trajektne tvrtke - Dodecanese Flying Dolphins i Meander Travel. Budući da postoje 2 trajektne tvrtke i 4 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Dodecanese Flying Dolphins i Meander Travel pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u purica bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.