Red Star Ferries

Red Star Ferries
mapa

Vrati ponudu

specijalne ponude

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Pomoću usluge AFerry možete usporediti i rezervirati Red Star Ferries ulaznice brzo i jednostavno. Red Star Ferries upravlja trajektnim uslugama u Zagrebu Albanija, Italija i jonskim otocima. Tvrtka je poznata po visokim razinama usluga i floti modernih, udobnih brodova. AFerry uvijek ima velike ponude za Red Star Ferries i omogućuje vam usporedbu cijena, vremena i ruta kako bi vam pomogli da pronađete najbolje plovidbe za vas. Upotrijebite AFerry da biste brzo usporedili Red Star Ferries rute i od njih Brindisi, Sami, Saranda, Vlore i Zante. Neki Red Star Ferries rute mogu se usporediti s uslugama drugih trajektnih tvrtki, tako da kada pretražujete možete vidjeti rezultate za do 12 drugih tvrtki da vam pomogne da dobijete najbolju ponudu i putujete u najboljem vremenu kako bi odgovarali vašim planovima - ovaj popis tvrtki uključuje Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Agoudimos, ANEK Superfast i Blue Star Ferries.

Pogledajte dolje za najnovije Red Star Ferries cijene i trajektna vremena.

Pregled

Informacije o prijavi

All Passengers should be at the embarkation area of the ship three (3) hour before departure. Any passengers not in time for the sailing are not entitled to a refund of the fare paid.

putovanje:
Najkraće prijelaz:

Najpopularniji put:

Red Star Ferries - Putovanja

    Video

    Red Star Ferries YouTube Video