Sardinija Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Sardinija Red plovidbe & Informacije o plovidbi

specijalne ponude

Rezervirajte trajekt na Sardinija, ili čak oko Sardinija, s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Sardinija trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Sardinija trajekti posluju s 6 trajektnih luka - Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia, Porto Torres i Santa Teresa di Gallura. Možete rezervirati trajekt na Sardinija iz 5 zemalja / regija - Francuska, Italija, Korzika, Sicilija i Španija. Postoji 22 trajektni put do Sardinija, uključujući Ajaccio do Porto Torres, Barcelona do Porto Torres, Bonifacio do Santa Teresa di Gallura, Civitavecchia do Arbatax i Civitavecchia do Cagliari. U tvrtki Sardinija povezuje se i jedna domaća ruta Arbatax i Cagliari.

Sardinija Trajektne tvrtke

Trajekti za, i na Sardinija upravljaju 7 trajektne tvrtke - Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, La Meridionale, Moby Lines i Tirrenia di Navigazione. Budući da postoje 7 trajektne tvrtke i 23 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Moby Lines, Grimaldi Lines i Tirrenia di Navigazione pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u ili u Sardinija bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.

Najnovije cijene

putni plan, opis puta cijena detalji tarife
Livorno - Olbia
(Grimaldi Lines)
79 EUR
  • rezervirati: subota, 10. listopada 2020.
  • Putovanje: ponedjeljak, 26. listopada 2020. (Jedan smjer)
  • automobil + 2