Šetlandski Trajekti

mapa

Vrati ponudu

specijalne ponude

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Rezervirajte trajekt na Šetlandski s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Šetlandski trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Svi Šetlandski trajekti posluju iz jedne trajektne luke, Lerwick. Možete rezervirati trajekt na Šetlandski iz 2 zemalja / regija - Orkney i Škotska. Postoji 2 trajektni put do Šetlandski - Aberdeen do Lerwick i Kirkwall do Lerwick.

Šetlandski Trajektne tvrtke

Trajekti na Šetlandski upravljaju trajektima NorthLink. Usporedit ćemo sve rezultate za NorthLink kako bismo vam pomogli pri postizanju najboljih cijena u najboljem trenutku kako bi odgovarali vašim planovima. NorthLink nudi nenadmašnu uslugu i osjećat ćete se kao da ste na godišnjem odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Šetlandski bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.