Sjedinjene Države Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Sjedinjene Države Red plovidbe & Informacije o plovidbi

 • Domaće rute u Sjedinjene Države

  • Boston - Salem
   Boston Harbour Cruises vozi trajektne prijelaze na ruti Boston - Salem
   5 prijelazi dnevno
   Uzmite cijenu
  • Salem - Boston
   Boston Harbour Cruises vozi trajektne prijelaze na ruti Salem - Boston
   5 prijelazi dnevno
   Uzmite cijenu

specijalne ponude

Rezervirajte trajekt na Sjedinjene Države, ili čak oko Sjedinjene Države, s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Sjedinjene Države trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Sjedinjene Države trajekti posluju s 2 trajektnih luka - Bimini i Seattle. Možete rezervirati trajekt na Sjedinjene Države iz 2 zemalja / regija - Bahami i Kanada. Postoji 1 trajektni put do Sjedinjene Države - Victoria do Seattle. U tvrtki Sjedinjene Države povezuje se i jedna domaća ruta Miami i Bimini.

Sjedinjene Države Trajektne tvrtke

Trajekti za, i na Sjedinjene Države upravljaju 2 trajektne tvrtke - Clipper Vacations i FRS Caribbean. Budući da postoje 2 trajektne tvrtke i 2 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Clipper Vacations i FRS Caribbean pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u ili u Sjedinjene Države bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.