Sjeverna Irska Trajekti

mapa

Vrati ponudu

specijalne ponude

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Sjeverna Irska Red plovidbe & Informacije o plovidbi

Rezervirajte trajekt na Sjeverna Irska s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Sjeverna Irska trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Sjeverna Irska trajekti posluju s 2 trajektnih luka - Belfast i Larne. Možete rezervirati trajekt na Sjeverna Irska iz 3 zemalja / regija - Engleska, Otok Man i Škotska. Postoji 4 trajektni put do Sjeverna Irska - Cairnryan do Belfast, Cairnryan do Larne, Douglas do Belfast i Liverpool Birkenhead do Belfast.

Sjeverna Irska Trajektne tvrtke

Trajekti na Sjeverna Irska upravljaju trajektima 3 trajektne tvrtke - Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries i Stena Line. Budući da postoje 3 trajektne tvrtke i 4 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Isle of Man Steam Packet, Stena Line i P&O Ferries pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Sjeverna Irska bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.