Tenerife Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Tenerife Red plovidbe & Informacije o plovidbi

specijalne ponude

Rezervirajte trajekt na Tenerife s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Tenerife trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Tenerife trajekti posluju s 2 trajektnih luka - Los Cristianos i Santa Cruz de Tenerife. Možete rezervirati trajekt na Tenerife iz 5 zemalja / regija - Gran Canaria, Kanarski otoci, La Gomera, Lanzarote i Španija. Postoji 11 trajektni put do Tenerife, uključujući Agaete do Santa Cruz de Tenerife, Arrecife do Santa Cruz de Tenerife, Cadiz do Santa Cruz de Tenerife, Huelva do Santa Cruz de Tenerife i La Palma do Los Cristianos.

Tenerife Trajektne tvrtke

Trajekti na Tenerife upravljaju trajektima 3 trajektne tvrtke - Fred Olsen, Naviera Armas i Trasmediterranea. Budući da postoje 3 trajektne tvrtke i 11 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Naviera Armas, Fred Olsen i Trasmediterranea pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Tenerife bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.

Najnovije cijene

putni plan, opis puta cijena detalji tarife
Huelva - Santa Cruz de Tenerife
(Fred Olsen)
689 EUR
  • rezervirati: ponedjeljak, 12. listopada 2020.
  • Putovanje: utorak, 3. studenoga 2020. (Jedan smjer)
  • automobil + 4