Uvjeti korištenja - AFerry.hr

Korisnički sporazum između korisnika (kupca) i AFerry d.o.o. Molimo pročitajte ova pravila i uvjete korištenja (Pravila i uvjeti) pažljivo prije korištenja ove stranice i provedbe bilo kakve rezervacije. Pristajete na Pravila i uvjeta prilikom korištenja ove stranice, bez ograničenja. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom Pravila i uvjeta, ne smijete koristiti stranicu na bilo koji način ili napraviti rezervaciju. Stranicu vam omogućuje AFerry d.o.o., čiji se registrirani ured nalazi na adresi 2Morrow Court, Sutton Courtenay, OX14 4FH, Oxfordshire, England.

Promjene Pravila i uvjeta.

AFerry d.o.o. zadržava pravo izmjene ili ažuriranja Pravila i uvjeta koja se odnose na korištenje stranice s vremena na vrijeme bez prethodne obavijesti korisnicima. Nastavak korištenja stranice nakon bilo kakvih promjena Pravila i uvjeta podrazumijevati će vaše prihvaćanje tih promjena.

Autorska prava i zaštitni znakovi.

Ova stranica i njen sadržaj, uključujući tekst i grafiku, podliježu autorskim pravima i ne smiju se kopirati, reproducirati, objavljivati, skidati podatke, oglašavati, prenositi ili distribuirati bez pismenog dopuštenja AFerry d.o.o.-a. Međutim ipak možete koristiti sadržaj ove stranice za osobnu i nekomercijalnu uporabu. Materijal sadržan unutar stranice je vlasništvo AFerry d.o.o. ili njezinih podružnica, osim ako se ne utvrdi da pripada trećim stranama. Naziv AFerry i bilo koji drugi znakovi, logotipovi i grafike AFerry d.o.o.-a istaknuti na stranicama registrirani su zaštitni znaci tvrtke AFerry d.o.o. ili njezinih podružnica. Ostali nazivi tvrtki i proizvoda ili usluga prikazani na stranici mogu biti zaštitni znaci njihovih vlasnika. Slažete se da nećete slati ili prenositi web stranice, podatke ili sadržaje koji se nalaze na ovoj stranici na bilo koje drugo računalo, server, web stranicu ili neki drugi medij za masovnu distribuciju ili na korištenje bilo kojem komercijalnom poduzeću. Slažete se da nećete koristiti bilo koji uređaj, softver ili program kako bi ste ometali ili pokušali ometati pravilan rad ove stranice.

Sadržaj stranice:

AFerry d.o.o. nudi osnovne informacije na stranici isključivo u svrhu pružanja smjernica. Ne zaboravite da AFerry d.o.o. može u svakom trenutku promijeniti bilo koji aspekt stranice ili njenog sadržaja, uključujući dostupnost operatera, značajke, informacije, baze podataka ili sadržaj. Osobito, s obzirom na putovnice, vize, potrebna cijepljenja, AFerry d.o.o. ne jamči da su informacije uvijek najnovije, i vaša je odgovornost da budete sigurni da ste razumjeli i da udovoljavate zahtjevima o posjedovanju relevantnih putovnica, viza i potvrda o cijepljenju. AFerry d.o.o. ne jamči da su informacije na ovoj stranici (uključujući, bez ograničenja, cijene, opise ili datume) bez grešaka ili propusta, ali ćemo nastojati ispraviti greške ili propuste, čim to bude moguće nakon što nam je na njih skrenuta pozornost.

Informacije za korisnika

:

Pristajete prihvatiti sljedeće obveze, uključujući, bez ograničenja, prihvaćanje financijske odgovornosti za sve transakcije izvršene u vaše ime ili s vašeg računa. Jamčite da su sve informacije koje ste dali o sebi ili članovima vašeg kućanstva istinite i točne.

Linkovi za Web stranice trećih osoba.

Stranica sadrži dodatne linkove koji vode na vanjske web stranice u vlasništvu i pod upravom trećih osoba. AFerry d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost u svezi s točnosti, potpunosti i kvalitetom informacija sadržanih na stranicama tih trećih osoba. Nijedan sadržaj na tim stranicama trećih strana ne odražavaju proizvode, usluge ili informacije koje pruža AFerry d.o.o. Ako imate sumnji u svezi s vanjskim linkovima trebali bi ste se obratiti uredniku takve internetske stranice, osim ako vanjski link ne sadrži značajne pogreške.

Rezervacije:

Nakon što je izvršena rezervacija na našoj stranici, a mi smo primili cijeli iznos uplate koji je prihvaćen od strane AFerry d.o.o., izdati ćemo vam potvrdu putem elektroničke pošte s navedenim podacima vaše rezervacije. E-mail potvrda sadrži broj vaše rezervacije koji zajedno s važećim dokumentom sa slikom morate dati na uvid prije ukrcaja kako bi vam se izdale karte. Rezervacije možete izvršiti kreditnom ili debitnom karticom a kartične naknade se odnose na određene kartice. AFerry d.o.o. će naplatiti minimalnu naknadu od £25/?40 po rezervaciji za sve izmjene i dopune ili otkaz putovanja prije odlaska uz troškove trajektnog operatera. Sve cijene se temelje na vrsti vozila, veličini, broju putnika, linji(ama), vremenu odlaska, razdoblju i datumu putovanja te ovise o raspoloživosti. Neke cijene su podložne ograničenim sadržajima ili uslugama, uključujući nedostatak smještaja na brodu, objekta za vozila, dimenzije vozila, broj putnika ili nedostatak objekata za kućne ljubimce. Molimo provjerite prije rezerviranja. Prijevoz kućnih ljubimaca u ili iz Europe mora biti u skladu s odgovarajućim zahtjevima dotičnih zemalja i ponekad je potrebno plaćanje naknade. Molimo provjerite prije rezervacije i uvijek zatražite savjet od svog veterinara. AFerry d.o.o. pruža funkcionalnost vršenja rezervacija u stvarnom vremenu za većinu cijena i dobit ćete potvrdu putem e-pošte odmah ako je rezervacija prihvaćena. Postoje i brojne cijene karata koje su predmet virtualne rezervacije preko dotičnog operatera zbog čega ćete se morati obratiti našoj službi za korisnike kako bi ste izvršili rezervaciju. AFerry d.o.o. zadržava pravo izmjene cijene karata u skladu s promjenama na tržištu (npr. fluktuacije valuta, cijene nafte i državne legislative) ili porastom cijena od strane operatera. AFerry d.o.o. nije odgovoran ako ste propustili svoj odlazak, zlouporabili uvjete rezervacije ili ako je vaš boravak prekoračio termin vaše rezervacije. Biti će zaračunata puna cijena dotične rezervacije. Sve termine polaska/dolaska određuju operateri i dani su u lokalnom vremenu. Preporučljivo je da provjerite vremena polaska sa službom za korisnike AFerry d.o.o.-a ili operatera prije odlaska. AFerry d.o.o. ne može prihvatiti odgovornost za bilo kakve prekide ili promjene vašeg putovanja, zbog nepovoljnih vremenskih ili plimnih uvjeta ili drugih okolnosti. Služba za korisnike će vas pokušati obavijestiti o ozbiljnim uvjetima koji mogu utjecati na vaše putovanje, ali vas molimo da provjerite uvjete putovanja prije polaska. AFerry d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za promjene usluge, uključujući korištenje alternativnih brodova ili povlačenja brodskih sadržaja i usluga.