Zemlja Trajekti

mapa

Savjeti za putovanja trajekta Coronavirusa

Imajte na umu da su pruženi podaci točni koliko nam je poznato u trenutku kada smo dobili iste informacije od trajektnih operatora. Situacija se brzo mijenja i pokušat ćemo ažurirati web stranicu čim primimo ažuriranja od trajektnih kompanija.

Zemlja Red plovidbe & Informacije o plovidbi

specijalne ponude

Rezervirajte trajekt na Zemlja s AFerry. AFerry uvijek ima jeftine cijene za Zemlja trajekte, omogućujući vam da putujete opušteno, znajući da ste dobili veliku cijenu. Zemlja trajekti posluju s 2 trajektnih luka - Langnas i Mariehamn. Možete rezervirati trajekt na Zemlja iz 3 zemalja / regija - Estonija, Finska i Švedska. Postoji 8 trajektni put do Zemlja, uključujući Helsinki do Mariehamn, Kapellskar do Mariehamn, Naantali do Langnas, Stockholm do Langnas i Stockholm do Mariehamn.

Zemlja Trajektne tvrtke

Trajekti na Zemlja upravljaju trajektima 3 trajektne tvrtke - Finnlines, Tallink Silja i Viking Line. Budući da postoje 3 trajektne tvrtke i 8 trajektni putovi, uspoređivanje cijena i vremena može biti vrlo korisno kako bi vam pomogao da dobijete najbolju cijenu u najboljem trenutku kako bi odgovarala vašim planovima. Tvrtke poput Viking Line, Tallink Silja i Finnlines pružaju nenadmašne usluge i osjećat ćete se kao da ste na odmoru, trenutak kada ste ušli na brod. Putovanje u Zemlja bit će lako i bez gnjavaže. Započnite s rezervacijom već danas, brzo i jednostavno.